Duurzame inzetbaarheid WorkfoxSander Bais, HR manager van Workfox uit Hoofddorp complimenteert het Vitaliteit Centrum met de woorden

Werkelijke ondersteuning daar waar het gaat om van Visie naar Actie te komen
 
Hans ondersteunt, in 2010, Workfox door het Operations Team te begeleiden bij de positieve groei die het bedrijf doormaakt. In de komende twee jaren gaat Workfox sterk expanderen en Hans begeleidt het team in deze groei. Door te komen tot gezamenlijke doelstellingen, de wijze waarop we de die denken te realiseren (waarden, normen & cultuur) en het vertrouwen in elkaar uitspreken ontstaat bij het management het commitment om hier een bijdrage aan te willen leveren. Individuele talenten en een duidelijke rol completeren deze aanpak die zorgt voor een heldere strategie.
 
 
"De tweede bijeenkomst heeft Het Vitaliteit Centrum ons team de elementaire begindelen van Energy management bijgebracht", aldus Sander. Hans, zelf gecertificeerd trainer bij Mentally Fit had zijn collega trainers Manon Bollegraf en Tom Nijssen meegenomen. In de training hebben we geleerd hoe sporters zich voorbereiden om te kunnen presteren onder druk , hoe ze omgaan met de druk en hoe ze herstellen na druk. De vertaling naar het bedrijfsleven wordt dan heel praktisch gemaakt en het heeft mij veel tips en tricks opgeleverd waar ik dagelijks mijn voordeel mee ga doen.
 
 
Om echter gedragsverandering te laten slagen moet je, net als in de sport, een aantal rituelen inbouwen die ervoor zorgen dat wat je wilt ook werkelijkheid wordt. Deze rituelen hebben we 's middag op de tennisbaan geoefend met Manon en Tom, toch winnaars van twee Grand Slam toernooien (Rolland Garos en American Open). De komende maanden gaan we verder met de ontwikkeling van ons Operations Team door vooral praktijkgericht te bezig te gaan met Situationeel Leiderschap.
 
 
Overbodig te zeggen dat de individuele managers binnen ons team erg enthousiast zijn over de aanpak, mede door de combinatie van theorie en het inzetten van sport iconen om de theorie in praktijk over te zetten.
 
 
Sander Bais