Duurzame Inzetbaarheid British American Tobacco"Niet op je plek zitten bij de huidige werkgever maar wel heel veel werkdruk. Tegelijkertijd proberen een andere baan te vinden en een druk gezinsleven. Een perfecte voedingsbodem voor een Burn Out. Als je niet op de juiste plek zit en op zoek naar een nieuwe baan bent heb je veel positieve energie nodig. Vaak krijgt in deze omstandigheden juist het pessimisme de overhand met alle gevolgen van dien. Mede door het volgen van de Vitaliteitroute bij het Vitaliteit Centrum heb ik ervoor gezorgd dat ik de energie heb vastgehouden zodat ik met een frisse blik en vol enthousiasme op zoek kon gaan."
 
Hierbij waren met name drie zaken heel belangrijk voor mij: Een aantal concrete praktische tips van Hans, de dag indelen volgens de fysiologische agenda en de persoonlijke coaching door Hans. Door zijn ervaring in het bedrijfsleven weet hij precies wat de belemmeringen en valkuilen zijn als je gewoontes wil doorbreken en echt wil veranderen.
 
Na het doorlopen van de Vitaliteit Route heb ik mijn dagelijkse routine daadwerkelijk veranderd. Hierdoor  voel ik mij fitter, heb meer energie en ik ben er van overtuigd dat ik mede hierdoor relatief snel een nieuwe baan heb gevonden. De uitdaging wordt nu om de nieuwe routine vast te houden zodat ik voldoende energie heb om mij te storten op de nieuwe baan, de balans te houden met mijn gezinsleven en daarnaast nog veel andere leuke dingen te doen!
 
 
Arjan Zemann