Missie

Duurzame inzetbare mensen halen meer uit zichzelf, zijn doelgerichter, zichtbaar beter in balans en succesvoller zowel zakelijk als privé. Voor organisaties is vitaliteit van groot belang voor de continuïteit. De basis voor een duurzaam HR beleid. Resultaat, verhoogde productiviteit, betere prestaties en langdurige inzetbaarheid. Wij leveren een bijdrage aan de bevlogenheid van mensen en organisaties door duurzaam inzetbaarheid en vitaliteit.


Visie

Duurzaam investeren en duurzame productiviteit leidt tot meer rendement. De 'spil' van de organisatie, uw bedrijfskapitaal: uw werknemers. Wij richten ons op het begeleiden van uw organisatie en de concretisering van uw doelstellingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzame productiviteit door het duurzaam inzetbaar maken en houden van uw medewerkers.


Vitaliteitmanagement in bedrijf. Hierbij adviseren wij organisaties op strategisch, tactisch en operationeel gebied. Het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum helpt door middel van praktisch uitvoerbare maatwerkprogramma's, trainingen en producten, organisaties vanuit een strategische keuze tot operationele actie over te gaan. Wij werken vanuit bevlogenheid voor vitaliteit bij mens en organisatie, dit is onze passie, onze specialisatie en ons vak. Onze energieke aanpak is doelgericht. Het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum betuttelt niet maar daagt uit, biedt inzicht, kennis, bewustwording en motiveert van binnenuit.