icon missie  icon company  icon partners

Missie en visie

 

Wie zijn wij

 

Partners

 

icon werken    

Werken bij ons

 

   

 

Duurzame Inzetbaarheid

Nederlandse werkgevers worden bewust van de opbrengsten van duurzame inzetbaarheid voor de organisatie. In circa tachtig procent van de cao's is duurzame inzetbaarheid en vitaliteit opgenomen. Van werkgevers wordt verwacht meer te bieden aan de medewerkers dan een abonnement op de sportschool. De centrale vraag die wij vanuit de praktijk krijgen: hoe implementeren we duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen onze organisatie?

 

Vier pijlers van implementatie:

  • motivatie en betrokkenheid
  • vakkennis en vaardigheden
  • gezondheid en energie
  • werk-privé balans

 

Voor uw organisatie

Ons centrum staat voor praktische implementatie en advies van duurzame inzetbaarheid. Onze programma's worden op maat afgestemd op de organisatie en de branche. Wij richten ons op het belangrijkste bedrijfskapitaal: uw medewerkers. Uw organisatie en uw medewerkers beter laten presteren voor nu en de toekomst is onze passie, onze specialisatie en ons vak. Wij begeleiden u om thema's als duurzame inzetbaarheid, vitaliteit management, verandermanagement, CAO beleid en het nieuwe werken als onderdeel van strategisch HR in uw organisatie te implementeren. Resultaat: een optimaal presterende organisatie waarbij uw organisatie onderscheidend is van de norm en inspeelt op de ontwikkelingen in de branche en arbeidsmarkt. Een praktische aanpak met meetbare opbrengsten. Een verhoogde arbeidsparticipatie leidt tot meer productiviteit.

Aanpak

De kracht van werkgever en werknemer komen samen met wetenschap en beleidsontwikkeling. Optimaal inzetbare medewerkers leveren goede arbeidsprestaties, zijn gezond, gemotiveerd, competent en hebben een goede werk-privé balans. Deze visie wordt door de partners van het Nationaal Inzetbaarheidsplan uitgedragen, zo ook door het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum. In samenwerking met het Nationaal Inzetbaarheidsplan en TNO worden de effecten van de dienstverlening via wetenschappelijk onderzoek getoetst.

 

Duurzame Inzetbaarheid een mensenleven lang!