icon check grey

DI-portaal

Het door Johan b.v. ontwikkelde duurzame inzetbaarheid portaal geeft medewerkers inzicht in hun persoonlijk functioneren. Duurzame inzetbaarheid bestaande uit de thema's; gezondheid, werkvermogen, motivatie, werkstress en psychosociale arbeidsbelasting, arbo, vakmanschap en (persoonlijk)leiderschap. Het DI-portaal bied:

  • Uitgebreid pakket aan gevalideerde onderzoeksinstrumenten
  • Alle tools die je nodig hebt om duurzame inzetbaarheid in de organisatie vorm te geven.
  • Ontsluiten en beheren eigen content en aanbod aan interventie
  • Slimme managementinformatie
  • Toegang tot de marktplaatsen van dienstverleners
  • Meten van voortgang en effecten
  • Conform privacy, veiligheidswaarborging en ISO 27001 certificering

Het DI-portaal is ontwikkeld in samenwerking met kennisinstituut TNO en partners van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI). https://johan.nl/

 

Bedrijfsscan Lees meer ....  

Duurzame Inzetbaarheid indeX (DIX) Lees meer ....

 

 

 

icon agenda grey

Vitaliteitsweek

Wilt u een vitaliteitsweek of -dag voor uw medewerkers organiseren? Wij denken graag met u mee. Of het gaat om een workshop met als thema vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, energiemanagement, voeding, slapen, beweging, werkdruk, loopbaan en veerkracht; een vitaliteit check; (speed)coaching; leefstijl advies. Er zijn tal van mogelijkheden om een vitaliteitsweek en vitaliteitsdag in te vullen. We bieden daarbij onze creativiteit om deze week/dag tot een succes te maken. Wilt u een compleet verzorgd programma, losstaande activiteiten of een selectie van workshops? Samen met u gaan we in gesprek om het meest inspirerende en passende aanbod voor uw organisatie en haar medewerkers samen te stellen.

  

  

 

icon sugar grey

Sugar Challenge

Wat kan het weglaten van toegevoegde suikers en zoetstoffen doen voor jouw energielevel? Weet je hoeveel extra suiker je eet in een week? Wij dagen uit! 10 dagen minder toegevoegde suikers met Sugar Challenge, ervaar het zelf. De Sugar Challenge is een interessante tool om te werken aan bewustwording van gezondheid, vitaliteit, voeding en energie. Via de app ontvangt de medewerker dagelijks opdrachten, lekkere recepten en kunnen de collega’s tips en ervaringen delen, dit motiveert en geeft nieuwe inzichten en werkt daarnaast verbindend.

  

 

 

 

icon weegschaal grey

Vitaliteit check & advies gesprek

Onze auto krijgt jaarlijks een APK maar hoe zit dat met onszelf en de medewerkers? De vitaliteit check geeft onder andere inzicht in de: spiermassa, vetpercentage, vochtpercentage, echte (metabolische) leeftijd en ook wordt de bloeddruk gemeten. Gekoppeld aan de vitaliteit check is het adviesgesprek waarin de resultaten worden besproken met de medewerker. De vitaliteit check duurt 20 minuten per persoon. 

  • Een check wordt vaak aan het begin en aan het einde van een project gemeten, maar kan ook jaarlijks of halfjaarlijks worden ingezet.
  • Aanvullende meting is in overleg mogelijk.

 

 

 

icon activiteit greyThematische activiteiten & interventies

Naast de invulling voor een vitaliteitsweek en -dag denken we graag met u mee om duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie op de kaart te zetten. Het inzetten van thematische activiteiten en interventies geeft een positieve en interactieve impuls. Het inzetten van dergelijke activiteiten en interventies draagt bij aan de waarborging van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Wij denken graag met u mee voor het inzetten van een succesvolle activiteiten en interventies die aansluiten bij uw organisatie en haar medewerkers.