Ploegendiensten, wissel- en de onregelmatige diensticon ploegendienst

Met meer dan 8.000 tevreden deelnemers is het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum dé specialist als het gaat over het implementeren van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid programma's. Met leefstijl workshops: Slapen en onregelmatige diensten; Voeding en onregelmatige diensten; Sociale omgeving  en onregelmatige diensten, roosters en onregelmatige diensten en coaching maken we het verschil. Benieuwd naar onze aanpak? Lees verder of neem contact met ons op.

 

 

 

icon leefstijlmanVitaliteit & Leefstijl

Workshops gebasseerd op de vitaliteit en leefstijl thema's waaronder: slapen en energiemanagement; Voeding een bron van energie; Haal meer succes uit stress; Aan de slag met bewegen; Office workout; Voeding en smoothies; Zin in koken; Fit door de overgang en de opfris workshop. 

 

 

 

 

icon stress

Werkdruk & werkstress

Inspirerende workshops die de medewerkers zich bewust maken van stress. Hoe stress kan worden omgebogen en succesvol kan worden ingezet. Met de thema's: Grenzen stellen; Veerkracht; Collegiale discussie duurzame inzetbaarheid; Van werkstress naar werkplezier; Duurzame inzetbaarheid, lekker blijven werken. 

 

 

 

 

icon loopbaanLoopbaan

We mogen langer doorwerken, Waar ziet de medewerker zich zelf staan over vijf, tien, of twintig jaar? Hoe blijf je aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt? Kortom een leven lang leren. Of het gaat om een Loopbaan check en loopbaan adviesgesprek; Loopbaan coaching; Jobcrafting; Pensioen in zicht, werken aan de loopbaan geeft toekomstperspectief. 

 

 

 

 

icon teamleaderLeidinggeven aan duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een 'container' begrip. Hoe zorg je er voor dat duurzame inzetbaarheid en vitaliteit worden gewaarborgd binnen de organisatie? Welke technieken zijn het meest effectief en wat betekend duurzame inzetbaarheid voor jou en hoe draag je dit verder uit naar het team? De workshops Leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid en Motiverende gesprekstechnieken zorgen er voor dat je als leidinggevende alle tools hebt.